Inred med personliga tavlor

Det finns tavlor och så finns det tavlor. De absolut finaste tavlorna är på din familj, som en personlig födelsetavla på dina barn. Sätt upp fina bilder i ditt hem på nära och kära, så blir inredningen både personlig och en plats som är fylld av det finaste du har: människorna som du älskar.

Personlig födelsetavla

En personlig födelsedagstavla är något alldeles extra. Det är en bild av ditt barn eller barnbarn som nyfödd i naturlig storlek med namn, födelsetid och datum. Du köper födelsedagstavlan på Gallerix där du har tre olika utföranden att välja mellan. Köp till en fin ram så har du en tavla som du kommer bära med dig resten av livet. Eller så köper du två stycken. En till dig och barnets andra förälder, och så ger du den andra tavlan till ditt barn. Personliga födelsedagstavlor har blivit väldigt populära och passar in oavsett inredningsstil, då de är enkla och klassiska i sitt utförande. Gå in på Gallerix och beställ en personlig födelsetavla för vart och ett av dina barn.

Inred med personliga tavlor

Den personliga födelsedagstavlan passar väldigt bra att sätta upp i barnkammaren eller i vardagsrummet. Det är mysigt att inreda sitt hem med personliga tavlor; fina bilder och fotografier på familj, släkt och vänner. Människor och relationer är det bästa vi har och ger så mycket glädje. Därför är det roligt att inreda hemmet med bilder på människor som vi älskar.

Det är fint att skapa en fotovägg med fotografier på familj, släkt och vänner. För att göra fotoväggen riktigt snygg är det smart att planera lite innan. Tänk igenom vilka kort som du vill sätta upp. Du kan välja att ta nya bilder med samma bakgrund. Då kommer det att bli väldigt enhetligt. Eller så blandar du olika slags kort så att det blir mycket liv. För att skapa en snygg tavelvägg med olika fotografier är det smart att ha likadana ramar till alla bilderna. Du kan köpa ramarna på Gallerix online när du ändå beställer en personlig födelsetavla. Om de olika bilderna har mycket färg och går i olika färgnyanser är det ofta bäst att ramarna går i till exempel vitt eller svart.

Konst skapad av familj och vänner

Det finns många fina tavlor att köpa, men det är speciellt att ha tavlor som är målade av personer som vi känner. Även om de inte alltid är lika snygga som en köpt tavla, är det en särskild känsla att ha en tavla som är skapad till dig personligen. Sätt även upp dina barns konstverk och teckningar. Mindre barn kan förvisso måla väldigt mycket, men någon av bilderna kan det vara trevligt att sätta upp med ram och på en fin plats. Så att de känner sig som riktiga konstnärer och blir uppmuntrade i att skapa och vara kreativa. Teckningar på katter, blommor, hundar och dinosaurier blir också lite snyggare när de sitter inramade på en vägg, istället för att bara vara uppsatta på kylskåpet med en magnet.